Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ

Σινεμά
DEATH AT A FUNERAL: Μία βρετανική κωμωδία όπου δύο αδέρφια συναντιόνται μετά από καιρό στην κηδεία του πατέρα τους. Τίποτα όμως από αυτά που συμβαίνουν στην πορεία δε θα σας κάνουν να κλάψετε. Η μία κακοτυχία μετά την άλλη μετατρέπουν την κηδεία σε μία σειρά από φάρσες και παρεξηγήσεις. Μέσα σε αυτό το χάος έρχεται να προστεθεί και η εμφάνιση ενός αγνώστου που απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της οικογένειας. Πόσο περιπλέκεται όμως η κατάσταση και τι επιπτώσεις έχει για τους πρωταγωνιστές? Εξαίρετοι ηθοποιοί που δίνουν στο θεατή ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Άξιος της φήμης του και ο σκηνοθέτης, Φρανκ Οζ, που επιστρέφει με άλλη μία επιτυχημένη κωμωδία.

DVD
IT’S ALL GONE – PETE TONG: Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, περιγράφει τη ζωή του Frankie Wilde, κορυφαίου dj στα μεγαλύτερα club της Ίμπιζας. Στο απόγειο της καριέρας του, η υπερβολική έκθεσή του στην δυνατή μουσική σε συνδυασμό με την κατάχρηση ναρκωτικών, του προκαλεί κώφωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά και την οικογένειά του. Προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τους γύρω του, παρακολουθεί μαθήματα για να μάθει να διαβάζει τα χείλη. Η δασκάλα του θα του προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτό και θα τον επαναφέρει στη ζωή. Δεδομένου ότι είναι αληθινή ιστορία, είναι μια συγκλονιστική ταινία, που προκαλεί πολλά και αντιφατικά συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδει πολλά νοήματα για τη ζωή.

1 σχόλιο:

settlefornothing είπε...

Καλή ταινία για το είδος της, έχει αρκετή πλάκα. Στα συν βάζω το casting: έχει κάτι φάτσες απίστευτες, τα σπάνε. Στα πλην βάζω 1-2 περιστατικά που με χαλάσανε λιγάκι και ήταν υπερβολικά. Γενικά ευχάριστη ταινία για ένα όμορφο βράδυ...

btw, ωραίο blog, μπράβο :-)
Γιατί δεν γράφεις και πιο προσωπικά σχόλια για τις ταινίες; Θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Επίσης, για το control τι έχεις να πεις; Λένε ότι είναι ωραία ταινία, αλλά δεν μπόρεσα να τη δω ακόμα.