Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ

Σινεμά
EARTH (ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ): Η επιτυχημένη σειρά του BBC "Planet Earth" μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σε ένα ταξίδι από το Βορρά ως το Νότο παρέα με το βασίλειο των άγριων ζώων. Ακολουθώντας τα πιο εντυπωσιακά είδη ζώων του πλανήτη, μαθαίνουμε τις συνήθειές τους, τον αγώνα για την επιβίωσή τους αλλά και τον κίνδυνο του αφανισμού λόγω της οικολογικής καταστροφής. Περιεκτική, με συνοχή και με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στην ψηφιακή εικόνα, επιτυγχάνει να αναδείξει τον θαυμαστό κόσμο των ζώων αλλά και τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη μας, σε μόλις 96 λεπτά. Ηχηρό μήνυμα του ντοκιμαντέρ αυτού είναι η επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε τον πλανήτη από τις καταστροφές που προκάλεσε ο Άνθρωπος. Η Γη ήδη μας καλεί να δράσουμε άμεσα ώστε να εξασφαλίσουμε στους κληρονόμους της ένα καλύτερο μέλλον.

DVD
ARTHUR AND THE MINIMOYS (Ο Άρθουρ και οι Μίνιμοϊς): Όλα ξεκινούν ένα πρωινό όταν ο Άρθουρ αποφασίζει, προκειμένου να σώσει το σπίτι του, να εξερευνήσει τα μυστικά του παππού του που μιλάνε για ένα κρυμμένο θησαυρό. Μία ανακάλυψη μετά την άλλη τον οδηγούν στον μαγευτικό κόσμο των Μίνιμοϊς όπου ζει απίστευτες περιπέτειες. Μεγάλοι και μικροί μπορούν να απολαύσουν αυτή την ταινία, τη δράση, την αγωνία και αυτά τα χαριτωμένα μικρά πλασματάκια...τους Μίνιμοϊς.

1 σχόλιο:

Jairo Huidobro Del Valle είπε...

aloha malaka:P

Que tal estás? veo que has hecho una página de los mejores videos que hay en la web.

espero que nos veamos pronto y que todo te esté yendo bien, por cierto aqui te espero con mucho mucho mucho mucho vino:P:P

muy muy rico.

Soy un chico muy malo y sexy:P

One moutz tu TIROPITAKI SEXY.:P