Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Πέμπτη 6/12/07

PARANOID PARK: Ο σκηνοθέτης της ταινίας Elephant, Γκας Βαν Σαντ, επιστρέφει με αυτή τη νεανική ταινία. Δίπλα στο paranoid park του Πόρτλαντ, στέκι των σκεϊτμπόρντερ, βρίσκεται νεκρός ένας νυχτερινός φύλακας. Στην αστυνομική έρευνα βρίσκεται μπλεγμένος ο νεαρός Άλεξ. Ειδικό βραβείο των 60 χρόνων του φεστιβάλ των Καννών.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ: Κωμωδία του Νίκου Περάκη με αρκετό γέλιο και σάτιρα. Ένας νεαρός, ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Τζώρτζης, διεκδικεί από το γιο βιομηχάνου ένα χρηματικό ποσό που του χρωστάει ο βιομήχανος. Συγκεντρώνεται πλήθος ανθρώπων μέσα από διάφορες συγκυρίες, από τον δικηγόρο του βιομηχάνου μέχρι τη ροκ φίλη του Τζώρτζη.

I SERVED THE KING OF ENGLAND (ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ): Τη δεκαετία του '30, ένας νεαρός ξεκινά από ένα χωριό της Τσεχίας για να συναντήσει τη μεγάλη και ακριβή ζωή της Πράγας. Ενώ ξεκινά σαν σερβιτόρος καταλήγει μετά το τέλος του πολέμου ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Βραβείο κριτικών στο φεστιβάλ Βερολίνου.

ELIZABETH-THE GOLDEN AGE (ELIZABETH-Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ): Η ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ ξανά στη μεγάλη οθόνη με ικανοποιητικό καστ. Η Ελισάβετ όταν καταλαβαίνει ότι η βασιλεία της κινδυνεύει από τον Ισπανό βασιλιά Φίλλιπο τον 2ο και τη ξαδέρφη της Μαρία Στιούαρτ κυρήσσει πόλεμο και ερωτεύεται τον Σερ Ουόλτερ Ράλεϊ.

MAN PUSH CART: Ο αγώνας ενός μετανάστη στη Νέα Υόρκη να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του και την αγάπη του γιου του. Από τραγουδιστής του Πακιστάν σήμερα βρίσκεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης πουλώντας καφέ και ντόνατς.

THE 11th HOUR: Μία ακόμα ταινία για την καταστροφή του περιβάλλοντος που αυτή τη φορά έρχεται να δώσει αδιάσειστα στοιχεία ότι δεν κινδυνεύει μόνο το περιβάλλον αλλά και ο άνθρωπος με τη απόλυτη εξαφάνισή του από τον πλανήτη.

ENCHANTED (Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ): Μία κακιά βασίλισσα εξορίζει την πριγκίπισσα Ζιζέλ στον πραγματικό κόσμο της Νέας Υόρκης. Ένας χωρισμένος δικηγόρος θα την βοηθήσει στην αναζήτηση του πρίγκιπά της μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πολύ αστεία και διασκεδαστική έκδοση κλασικού παραμυθιού.

1 σχόλιο:

Chica griega είπε...

Ηρώ σε βρήκα!!Για αυτές τις ταινίες που γράφεις τις έχεις δει?Λέω να πάω να δω σήμερα το Υπηρέτησα το Βασιλία κτλ
Μαρία ισπανικά