Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Πέμπτη 1/11/07

RENDITION (ΕΚΔΟΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ): Ένα αμερικάνικο πολιτικό θρίλερ που καταγγέλλει τις παράνομες τακτικές της αμερικανικής κυβέρνησης στο θέμα της τρομοκρατίας. συμμετέχουν γνωστοί και βραβευμένοι ηθοποιοί.

AYERVEDA: ART OF BEING (ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ): Ένα ινδικό ντοκιμαντέρ πάνω στην πανάρχαιο θεραπευτικό σύστημα που προτάσσει την υγεία του ανθρώπου και της γης.

THE MAN FROM LONDON (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ): Ουγγρική ταινία σινεφίλ σκηνοθετημένη από τον Μπέλα Ταρ. Ένας υπάλληλος γίνεται μάρτυρας ενός φόνου και κάτοχος μιας βαλίτσας γεμάτη χρήματα. Πριν το καταλάβει γίνεται στόχος από ανθρώπους που θα διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν.

SHOTGUN STORIES (ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ): Αμερικάνικη σινεφίλ ταινία με σκηνοθέτη τον Τζεφ Νίκολς. Σε μία κωμόπολη του Αρκάνσας ξεκινά μία βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες. Μία ταινία για την ματαιότητα και τον πειρασμό της εκδίκησης.

SAW IV: Η τέταρτη ταινία φρίκης που συνεχίζει με το ίδιο μοτίβο των ανούσιων δολοφονιών μέσα από ένα παιχνίδι σαδισμού και φρικτών βασανιστηρίων. ένα αλλοπρόσαλλο φινάλε μας ετοιμάζει για το επόμενο σήκουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: